Fűszerszám: Rozmaring

2007.12.06. 01:42 Halfüstölő

Rozmaring
(Rosmarinus officinalis)
"Használják mártások, vadhúsok, pácok, szárnyas sültek, zsíros húsételek, gombás-, és halételek fűszerezésére, valamint különleges növényi ecetek készítésére..."

Forrás: wikipedia

Leginkább pácokhoz használom a leveleit, de néha a fűrészporra is teszek egy ágat.

Szólj hozzá!

Címkék: rozmaring

A bejegyzés trackback címe:

https://halfustoles.blog.hu/api/trackback/id/tr30253986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása